İletişim Bilgileri



                                                       G mail : alicengixt@gmail.com
                                                  MSN  : alicengiz90@windowslive.com

Assassin's Creed 4: Black Flag Çıkış Tarihi Açıkland


Ubisoft'un merakla beklenen yeni nesil oyunu Assassin's Creed 4: Black Flag için resmi çıkış tarihi açıklandı. 
PC ile beraber hem günümüz konsollarına hem de yeni nesil konsollara çıkacak Assassin's Creed 4 için Ubisoft yeni bir videoyla beraber çıkış tarihini de paylaştı. Edward Kenway isimli yeni bir assassin'le tanışacağımızAssassin's Creed 4 1 Kasım tarihinde raflardaki yerini alacak.
Detay için Devamını Oku 

PES 2014 Hakkında İlk Bilgiler


Bu yıl PES hayranlarını mükemmel bir PES oyunu bekliyor. Hayranlarına PES dedirtecek yenilenen bir Pro Evolution Soccer oyunu alanındaki en büyük ve tek rakibi olan FIFA’yı zorlayacak özellikleri oyun dünyasına giriş yapacak. Bahsettiğimiz oyunu tahmin etmiş olmalısınız, söz konusu yapım Pro Evolution 2014 nam-ı diğer PES 2014, EDGE dergisi yapım adına birkaç yeniliği bizlerle paylaştı.
Hiç şüphesiz en önemli ve en merak edilen husus PES 2014’ün grafiklerinin nasıl olacağı idi. Geçtiğimiz aylar içinde bu konuya dair haberler çıkmıştı, hatta haber ve söylentiden çok Konami’nin bir duyurusu oldu. Buna göre Pro Evolution Soccer 2014’ün grafikleri, Konami’nin yeni geliştirdiği grafik motoru olan Fox Engine kullanılarak hazırlanacak.
Grafik motorunun yenilenmesiyle beraber PES 2014 daha iyi bir çarpışma etkisi, vücut ağırlığına göre değişiklikler ve vuruş kuvveti gibi etkenlerinde gelişeceği belirtildi. Grafik konusunda bizleri muazzam bir yapımın beklediğini söylemek mümkün, çünkü Konami’nin tecrübeli ekibi oyuncuların yüz modellemelerinde ve formalar konusunda da titiz çalışmalarını sürdürüyor. Formaların oyuncuların bir organıymış gibi sabit durmalarından ziyada artık dalgalanan ve hatta çekildiğinde gerilen formalar PES 2014’te bizlere merhaba diyecek.
Bunlar görsel alanda yapılan yeniliklerin bazıları, oyunun teknik kısmıyla ilgili ciddi gelişmelerde mevcut. Örneğin PES 2013 ile artan top hakimiyetinin PES 2014’te 3 kat daha fazla olacağı ve daha dinamik top kontrollerinin yer alacağı belirtildi. Taktiksel alanda da gelişmelerin mevcut olduğu yapımda futbolcuları istediğiniz bölge veya bölgelere atayabileceksiniz. Aktarılan bilgiler şimdilik bu şekilde yeni detaylar açıklandığında sizlere aktaracağız.
Merak edilen en önemli hususlardan birisi de hiç şüphesiz lisanslar. Uzun yıllardır oyunculara belirli lig ve takımların lisanslı hallerini sunabilen Konami acaba PES 2014 ile lisanslı lig ve futbol takımı yelpazesini genişletebilecek mi merak konusu. Hiç yoktan PES 2014’te İngiltere Ligi’ni görmeyi arzuluyoruz.

2K Czech, GTA V ve Mafia III Üzerinde Çalışıyor


GTA 4 



                                         GTA V oldukça geniş bir dünyaya sahip olacak


      Mafia serisi ile dikkatleri üzerine çeken 2K Czech son dönemlerde oldukça sıkı çalışıyor. Geliştirici stüdyonun içinden birisinin VG247'ye yaptığı açıklamaya göre şu an Mafia III ve GTA V üzerinde oldukça sıkı bir şekilde çalışıyorlarmış.
      2K Czech'in yaklaşık 1 yıldır Grand Theft Auto V üzerinde çalıştığını söyleyen stüdyo çalışanı sinematikler, ara sahneler, genel oynanış özellikleri gibi çok sayıda konuda Rockstar'a destek verdiklerini belirtti. Anlaşılan Rockstar oldukça geniş bir ekiple çalışmalarına devam ediyor.
      Stüdyonun ünlü serisi Mafia'nın 3. oyununun da yolda olduğunu söyleyen yetkili bu oyunun hangi platformlar için piyasaya çıkacağı hakkında bir açıklama yapmamış,ama Microsoft'un Durango kod adlı yeni nesil konsolunu Londra'daki konferansta gördüğünü söylemiş.


                                                   www.oyunnumberone.blogspot.com

Battlefield 3 End Game Çıkış Tarihi açıklandı !


Battlefield 3 adına geniş bir içerikle çıkacak End Game DLC'si için bir çıkış tarihi verildi.Oyuna yeni haritalar ve modlar ekleyecek End Game, önce Battlefield 3 Premium kullanıcılarıyla buluşacak. Ayrıca Playstation 3'e PC ve Xbox 360'ta daha önce gelecek Battlefield 3 için 4 farklı çıkış tarihi verildi.
Battlefield 3 End Game için çıkış tarihi listesini aşağıdan görebilirsiniz.
Playstation Battlefield 3 Premuim üyeleri - 5 Mart
PC ve Xbox 360 Battlefield 3 Premium üyeleri - 12 Mart
Playstation 3 sahipleri - 19 Mart
PC ve Xbox 360 sahipleri - 26 Mart

L.A Noire İNCELEME

1997 yılında Titanic adlı blockbuster gösterime girip oscar ödüllerini süpürürken sinema tarihinde yapılmış en iyi polisiye filmlerden birisi gözden kaçmıştır her zaman. Bu filmin adı L.A. Confidental'dır. Film, 1950 yılında Los Angeles'ta geçmektedir ve bu film, kara film denilen "film noir" olarak adlandırılan filmlerin en güzel örneklerindendir. Aynı şekilde 1946 yılında Black Dahlia denen ve hala sırrı çözülememiş cinayetlerin yaşandığı bir arenadır o zamanların Los Angeles'ı. Artık savaş bitmiştir ve Amerika, dünyanın hakimi olmaya başlamıştır. Hollywood, bir insan öğütme makinesi olarak çarklarını işletmeye çoktan başlamıştır. Ancak dışarıdan bakanlar için adı melekler şehri olan bu şehrin ışıkları ve melekleri, insanla beslenmeye hazırdır. 

L.A. Noire bu ortamın ortasında başlıyor. Kahramanımız Cole Phelps adlı bir polis memuru. Phelps, dürüst ve kötü adamları yakalamaktan başka bir amacı olmayan son derece iyi niyetli bir kardeşimiz. Oyuna başladığınızda ilk dikkatinizi çekecek olan şey şu; Bu oyunun adı neden noir? Her yer son derece aydınlık? Oyunda karanlık bir ortam bulunmuyor. Işıklandırmalar ve Los Angeles'ın tüm ayrıntıları gayet berrak biçimde sunuluyor. Oyunun ilerleyen aşamalarında anlıyorsunuz ki oyunun adındaki bu "noire" kelimesi, aslında bu şehirdeki irinin, riyanın ve dönen pisliklerin sonucu orada duruyor. 




Rockstar'ın daha evvel çıkardığı ve artık şaheser demekten başka çare bırakmayan oyunları GTA serisi ve Red Dead Redemption'a göre oyun oldukça düz ilerleyen bir oyun. Senaryo, oyunun en büyük kozu. Evet oyun sandbox bir oyun yani açık dünya denilen, oyunculara bir mekan verip o mekanda dilediği gibi gezip tozma olanağı sağlayan bir oyun olsa da, aslında bu sadece basit bir özellik olarak orada kalıyor. Ne GTA'daki gibi manyakça dilediğinizi yapabiliyorsunuz, ne de Red Dead Redemption'daki gibi bir şeyleri keşfetmenize yol açıyor. Oyunda sadece 30 adet bilinmeyen bölge veya mekan var, bunları keşfetmeniz size deneyim puanı kazandırıyor. Bir de oyunun içindeki envai çeşit aracı kullanmanızın zevki kalıyor. Dilediğiniz aracı alıp kullanabiliyorsunuz bunun bir cezası yok ancak çevredeki vatandaşlara zarar vermeniz görevlerinizin sonlanmasına neden olabiliyor eğer görev üzerindeyseniz.



PLATFORM: PC,XBOX 360,PS3

SİMS 3 UNİVERSİTE HAYATINA ATILMAYA HAZIR OLUN !

The Sims efsanesi yine yepyeni bir ek paket ile yoluna devam ediyor. Üniversite hayatının eğlencesine odaklanan University Life, bugün piyasaya çıktı. Pek çok yeniliğin oyuna dahil edildiği bu genişleme paketi sadece 3-4 ay önce tanıtılmıştı.

Fifa Çalım atma PC [klavye]





                                        GOL SEVİNÇLERİ                          

Euro Truck Simulator 2 İNCELEME





2000'li yılların başlarından beri oynadığımız tır oyunlarının üstünden yıllar geçse de asla eskimiyorlar fakat onlar için de yenilikler gerekiyor kimi zaman. Eskiden tır oyunlarında sadece tır kullanıp bir yerden bir yere mal taşıyorduk, uyuyorduk, benzin alıyorduk fakat SCS Software bu sefer yaptığı tır simülasyonu oyunuyla beklediğimiz bazı yenilikleri getiriyor.

2008 yılında çıkan ilk oyundaki gibi yine Avrupa'dayız ve hayalini kurduğumuz tır şoförlüğü mesleğine sonunda kavuşuyoruz ve Avrupa'nın neredeyse her yanını gezerek oraları keşfediyor ve para kazanıyoruz.

Oyun bildiğiniz gibi %100 Türkçe olarak satışa sunuldu ve bu sayede İngilizce bilmeyen oyuncularımızda her şeyi anlayabilecek hale geldi. Kendilerine bundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Oyuna başladığınızda yeni bir profil kurmanız gerekiyor ve bu profili kurarken sadece isim yazmıyorsunuz, görüntünüzü seçiyorsunuz, şirketinizin logosunu belirliyorsunuz ve cinsiyet gibi özellikleri seçtikten sonra oyuna başlıyorsunuz. İlk görevi tamamladıktan sonra ise artık bir şirket kurmuş tır şoförü olarak tek seferlik işler almaya başlıyorsunuz ki kendi tırlarınızı alıp şirketinizi büyütesiniz. Benim tavsiyem bankadan kredi çekin, kendinize bir tır satın alın ve daha çok para kazanın.

Tek seferlik işlere başladığınızda her seferinde farklı yerleri keşfetme şansına da sahip oluyorsunuz ve her işte farklı bir tır kullanıyorsunuz. İş seçerken neye öncelik tanıyorsanız ona göre sıralayabiliyorsunuz işleri: mesafe, para gibi. Eğer tek seferlik işler yapmak istemiyorsanız bankadan kredi çekip kendi tırınızı alıp sürekli olarak o tırla çalışabiliyorsunuz.

Oyunda diğer tır simülasyon oyunlarının aksine yeni özelliklerde mevcut. Bir şirket kurduğunuz için işçiler alıp çalıştırabiliyorsunuz, çekici (tır) galerilerini gezip beğendiğiniz tırı satın alabiliyorsunuz. 

Euro Truck Simulator 2'de bir seviye sistemi de bulunuyor. Seviye atladıkça puanlar kazanıyorsunuz ve bu puanları istediğiniz şekilde dağıtıyorsunuz. Puanları verdiğiniz özelliklere göre iş yapmaya başlıyorsunuz. Patlayıcı yük taşıma, hassas yük taşıma, değerli yük taşıma, uzun yolda yük taşıma gibi özellikler mevcut ve ne kadar çok puan verirseniz bu özellikler yaptığınız işleri o kadar etkiliyor ve daha çok para kazanıyorsunuz. 

Euro Truck Simulator 2'deki bir diğer özellik ise garajınız olması. Seviye atladıkça ve para biriktirdikçe garajınızı yükseltiyorsunuz ve içine daha fazla araç sığdırabiliyorsunuz. Ne kadar çok tırınız olursa o kadar çok işçiniz olur ve daha çok para kazanırsınız.

Euro Truck Simulator 2'deki özellikler saymakla biter mi bilmiyorum çünkü tır kullanırken arada bir yolu öğrenmek için göz attığımız harita bir nevi navigasyon sistemine dönüştürülmüş. Yolu daha iyi kavrıyorsunuz ve bu navigasyon sistemi üzerinden yardım çağırabiliyor, e-postalarınızı kontrol edebiliyor, yaptığınız işin özelliklerine, getirisine bakabiliyorsunuz ayrıca araçlarınıza çeşitli küçük donanımlar da eklemek mümkün. Bunların yanı sıra oyunda birçok lisanslı tır firması da bulunuyor ve bu tırlardan alıp oyunun keyfini ikiye katlayabiliyorsunuz.


                                                              www.oyunnumberone.blogspot.com

Bully Scholarship Edition Tam Çözüm


Bully = Haydut
X: Görev Yerleri
Mavi X: Ara Grevler
Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir
Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir
Çan: Ders Zili
Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda
Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda
Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız çimleri biçmek zorunda kalırsınız. Eğer daha fazla yakalanmaya devam ederseniz daha büyük bir alanı biçersiniz ama eğer dahada devam ederseniz daha büyük alanlar gelir ve daha fazla çim biçersiniz buda zaman kaybı olur. Ama eğer kar yağarken ceza alırsanız kürek ile birikmiş karları temizlersiniz.
Odamız: küçük bir odada kalıyoruz ama odada hiçbirşey yok. Yani yatak dolap ve chemisty setten başka hiç bir şey yok. Fakat görevler yaptıkça odamız süsleniyor ve daha güzel bir hal alıyor.
Chapter 1: Making New Friends and Enemies

Bölüm 1: Yeni Düşman ve Arkadaşlar Yap
Oyunun hikâyesi aynen böyle.
Jimmy çok haylaz bir çocuktur ve okadarda kötü bir okula yazılır fakat okuldaki herkes almış başını gidiyor buna öğretmenlerde dâhil ve Jimmy kendini kral yapmak ister.
Oyuna başlayınca X’e doğru gidin kapıdan içeriye girin ve merdivenlerden çıkıp müdürün odasına gidin sarı noktada durun ve demoyu izleyin şimdi tekrar sarı noktaya gidin şimdi ilk belaları görüyoruz kavga ve ediyoruz. Şimdi tuşları öğreniyoruz ne gerekiyorsa yapın ve sonrada soda alın odanıza geçin dolaptan okul kıyafetlerini alın şimdi demoyu izleyin ve kapıdan çıkın radardaki yıldıza gidin kapıdan girin. Okulda kavga ettiğimiz zaman ya da yaramazlık yapınca büyükler bizi yakalıyor.
Uykumuz geldiği zaman odamıza ya da ilerleyen bölümlerde satın aldığımız binalarda şekerleyebiliriz.
This is Your School
Şimdi yıldıza gidin ve herife para verin ve sonrada dolabını kırın (artık önünde kırmızı olan bütün dolapları kırabiliyoruz) ne gösteriliyorsa onu yapın şimdide çöp tenekesine saklanın ve işaret geldiğinde oradanda çıkın ve tekrar yıldıza gidin ve kızla konuşun ve tekrar yıldıza gidin sonrada orada bulunan adamı dövün ve çikolataları geri alın sonrada . Şimdi Gary’i takipJonları kıza geri verin ve olacakları izleyin edin ve kafeteryaya gelin şimdi zil çalacak hemen sınıfınıza gidin Jderse geç kalmayın
Chemistry 1 (Kimya)
Altta görünen tuşlara basın ve dersi geçin şimdi fire crackers yapabiliyoruz.
Bu silah yapma dersidir ilk 3 ders boyunca değişik şeyler icat ediyoruz ama 4.-5. dersler extra olarak bir şeyler ilave ediyor. (daha fazla cephane kotası gibi)
The Setup
Şimdi demoyu izleyin şimdi hemen kaçan adamı kovalamaya başlayın ve ilk yerde O ile atlayın sonra X ile koşmaya başlayın sakın adamın izini kaybetmeyin bazı yerlerde dövüşüyoruz oralardandan geçin ve en sonunda adamın yanına gelin bize sapanta ile ateş ediyor yerdeki nesneleri üçgen ile alın ve ona nişan alarak sağlığının bitmesini sağlayın işi bitince sapanımız oluyor.
Şimdi hemen derse gidin
English 1 (İngilizce)
Jİşte size kopya
3: MEW OWL WOE LOW MOW OWE ELM
4: WELL MOLE MEOW MOLL MEWL
5: MELLOW
Basic Apologies
İngilizce güzel konuşma dersidir bu ders sayesinde bazı şeyleri kavga değilde konuşarak halledebiliriz.
Şimdi sınıftan çıkın Russel yine geliyor bu sefer para almadan yırtıyoruz çükü İngilizce güzel konuşma dersidir her geçtiğimiz dersten özellik alıyoruz.
Şimdi hemen yıldıza tekrar gidin.
Slingshot
Şimdi Gary’i takip edin ve eski okul otobüsüne gelin sapanınız ile bütün camları indirin ve tekrar Gary’nin peşine düşün şimdi futbol sahasına geldik. Orada hemen sol taraftaki ağaca çıkın ve sapan ile nişan alarak bütün antrenman yapanları indirin sonrada derse gidin.
Art 1 (Resim)
Bu en kolay derstir tehlikeli işaretlere değmeden kaleminizi resim üzerinde hareket ettirin belli bir %’liği geçince dersi tamamlıyoruz ve kızları öptüğümüz zaman enerjimiz %25 doluyor. Fakat kızlara çiçek yada çikolata vermemiz lazım.
Save Algie
Şimdi hemen sarı noktaya gidin ve Algie’yi alın. Algie’nin çok fena tuvaleti gelmiş fakat gidemiyor çünkü dışarıda dayak yiyecektir. Algie’nin sağlığı bitmeden ve zaman bitmeden onu gösterilen yere götürün ama olayın içinde biraz kavga etmemiz gerekiyor tabii ki. Algie kurtulunca Jderse geç kalmayın yakarım
GYM 1 (Beden Eğitimi)
Şimdi hemen aşağı inin ve kıyafetlerinizi giyin. Bu derste yeni hareketler öğreniyoruz şimdi ekranda çıkan tuşları uygulayın ve yeni hareketleri yapın dersi bitirince bu hareketleri her yerde kullanabiliyoruz.
(Take the packet from go to Beatrice)
X’e gelin fakat bir ara görev yapmak zorundayız. Mavi X’ler ara görevlerdir bunları ister yaparız ister yapmayız bize kalmış. Şimdi yapmak zorundayız, öğrenciden paketi alın ve radarda çıkan mavi X’e götürün. Beatrice’e paket vermek istiyor ama kendi gidemiyor bizi ). Şimdi görevimize geri dönelim.Jçağırıyor (ne iş acaba
A Little Help 1
Şimdi Gary ve Peter ile X’e yani eski okul otobüsüne gidin. Otobüsün kapsını açın ve içeri girin şimdi Hobo bizden bir Transistor yani radyo benzeri bir şey istiyor. X’e gidin isteneni alın ve yenide Hobo yani X’e geri dönün. Bize bir hareket öğretiyor. UPGRADES bölümünde Hobo Moves yazan yerde bulabiliriz bu hareketi. Hareketin adı Uppercut.
Not: kolaylık ve öğrenmek amaçlı olduğu için ilk Transistor’u bulmamız istendi ama bundan sonra söylenmeyecektir kendimiz bulmak zorundayız. Her bulduğumuz Transistor’u Hobo’ya getirip yeni hareketler öğrenebiliriz. Ben size bu meretlerin yerini bazı görevlerde söylerim. Zaten görevlerde ilerledikçe bunları görüyoruz ama dikkatsizlik olurda göremezsiniz diye ben size belirtmeyi doğru buldum.
Şimdi yatağa.
Defend Bucky
Hemen X’e gidin, fakat hızlı olun Bucky’nin sağlığı azalıyor. X’e varınca birindn sopa olmak üzere 2 kişinin Bucky’i dövdüğünü görüyoruz. Şimdi bu 2 kişiyi halledin. Eğer sopası olana yaklaşıp üçgene basarsanız. Altta üçgen tuşu görünmeye başlayacak ve hızlı hızlı basmamızı isteyecektir, eğer basabilirseniz sopasını alabiliriz. 2 kişiyi hallettikten sonra X’e doğru gitmeye devam edin. Fakat rahat bırakmayacaklarını unutmayın. X’e varın Bucky çekmeden bir şey alıyor. Sonra tekrar X’e geri dönün. Kapıya gelin açmaya çalışın ama kilitli. Tam bu sırada Hobo gelip kapıyı açıyor. Şimdi para almıyoruz ama bir Skateboard sahibi oluyoruz istediğimiz zaman kullanabiliriz ve yakalanınca sapanta gibi bu’da kaybolmuyor.
Hemen derse.
Chemistry 2
Değişen bir şey yok tekrar altta görünen tuşlara dikdörtgenin içine geldiği anda basın okadar. Bunuda yapınca artık Stink Bomb yapabiliyoruz bir nevi gaz bombası. (Biliyosunuz bunları odamızdaki Chemistry Set yardımıyla yapıyoruz.)
That Bitch
Şimdi eğer Stink Bomb varsa görev daha kısa sürer ama eğer yok ise Extradan gidip birtane almalıyız. Şimdi direkt X’e gidin ve dolaba gelin dolabı pick ile kurup içine bombayı sallayın. X’e

gelin.