COUNTER STRİKE ONLİNE DA ÖDÜLLER SİZİN !

Counter Strike Online tamamen Türkçe olarak hizmet vermeye başlayacak. Firma bunu kutlamak için keyifli bir oyun hazırlamış. Her gün görevleri yerine getirenler toplamda 9000 TL’lik ödülün sahibi oluyor. İşte linki:

PES SERİSİNE AFC ŞAMPİYONLAR LİGİ EKLENİYOR

Konami Digital Entertainment GmbH Asya Futbol Konfederasyonu ile anlaşmaya vardığını ve Pro Evolution Soccer’ın yeni versiyonlarında Asya’nın en büyük takımını belirleyen prestijli AFC Şampiyonlar Ligi’nin yer alacağını duyurdu.

BİRİ LEGEND ONLİNE Mİ DEDİ ?

Legend Online oyununda oyuncular destansı bir şehri yönetiyorlar. Tabi ki bu şehrin lideri olmak kolay değil, insanlığı ele geçirmeye çalışan kötü güçlere karşı mücadele etmeniz gerekecek. Şimdi kısaca oyun özelliklerinden bahsedelim:

Fifa 2013 Pankart Çalışmaları

Tropico 4 Hileleri

Kodları oyun ekranında yazın

cheguevara: İsyancıların saldırısını tetikler
civilwar: Halkın ayaklanmasını sağlar

L.A. Noire – %100 Türkçe Yama V2.0

PES 2014 İLK Trailer (Fragman) Yayınlandı!

PES 2014 Resmi Trailer Yayınlandı!

PES 2014 için ilk resmi video, KONAMI tarafından yayınlandı. PES severler tarafından büyük bir merakla beklenen, özellikle oyuncu yüzlerindeki gerçekçilik ve oynanış dinamiklerindeki önemli gelişmelerle ön plana çıkan PES 2014 için ilk trailer(fragman)videosunu konunun devamında izleyebilirsiniz.
 
Video 43 sn sürmekte. Oyun içi görüntülerle ilgili pek görsel yok ama yine de PES severleri heyecanlandırmaya yetiyor. Video içinde bir sahnede tribünlerde KOREOGRAFİ görünmesi de ayrı bir heyecan olacak.
İyi seyirler.

                                                 İZLEMEK İÇİN DEVANIN OKUYA TIKLAYINIZ 

PES 2013 TT ARENA YAMASI




NBA 2K13 Beko Basketbol Ligi Yaması !