Call of Duty: Modern Warfare 4'ün İlk Bilgileri Sızdırıldı


Sağlam bir kaynaktan çıktığı belirtilen bir habere göre Activision yeni Call of Duty oyununun çalışmalarına başladı. Muhtemel adının Call of Duty: Modern Warfare 4 veya Call of Duty 2013 olması beklenen yeni yapımın geliştirme aşaması ilerlemiş olacak ki oyunun ses kayıtlarına dahi başlanmış. Oyun ile ilgili sızan ilk bilgilerde zaten bu yönde.
Activision’ın Los Angeles’daki stüdyosunda çalışmalarına devam ettiği yeni Call of Duty oyununa dair ilk bilgiler sızdırıldı. Activision’a yakınlığı ile bilinen bir kaynaktan gelen bilgilere göre oyunun çalışmalarına başlandı ve ses kayıtları ortaya çıktı. Aynı kaynağın yaptığı bir diğer açıklamaya göre oyunun Call of Duty 2013 olacağı ve bunun Modern Warfare temasında bir yapım olacağı söyleniyor
Oyunun adının Call of Duty 2013’mü yoksa Call of Duty: Modern Warfare 4’mü olacağı bilinmezken şimdilik Call of Duty: Modern Warfare 4 olarak lanse edilmekte. Sızan bilgiler arasında oyundaki karakterimiz hakkında bir takım bilgilerde bulunuyor. Muhtemelen 30 yaşlarında, birçok savaşa katılmış nihilist yani hiçbir şeye inanmayan bir karakteri kontrol edeceğiz.

Hiç yorum yok: