Bully Scholarship Edition Tam Çözüm


Bully = Haydut
X: Görev Yerleri
Mavi X: Ara Grevler
Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir
Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir
Çan: Ders Zili
Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda
Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda
Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız çimleri biçmek zorunda kalırsınız. Eğer daha fazla yakalanmaya devam ederseniz daha büyük bir alanı biçersiniz ama eğer dahada devam ederseniz daha büyük alanlar gelir ve daha fazla çim biçersiniz buda zaman kaybı olur. Ama eğer kar yağarken ceza alırsanız kürek ile birikmiş karları temizlersiniz.
Odamız: küçük bir odada kalıyoruz ama odada hiçbirşey yok. Yani yatak dolap ve chemisty setten başka hiç bir şey yok. Fakat görevler yaptıkça odamız süsleniyor ve daha güzel bir hal alıyor.
Chapter 1: Making New Friends and Enemies

Bölüm 1: Yeni Düşman ve Arkadaşlar Yap
Oyunun hikâyesi aynen böyle.
Jimmy çok haylaz bir çocuktur ve okadarda kötü bir okula yazılır fakat okuldaki herkes almış başını gidiyor buna öğretmenlerde dâhil ve Jimmy kendini kral yapmak ister.
Oyuna başlayınca X’e doğru gidin kapıdan içeriye girin ve merdivenlerden çıkıp müdürün odasına gidin sarı noktada durun ve demoyu izleyin şimdi tekrar sarı noktaya gidin şimdi ilk belaları görüyoruz kavga ve ediyoruz. Şimdi tuşları öğreniyoruz ne gerekiyorsa yapın ve sonrada soda alın odanıza geçin dolaptan okul kıyafetlerini alın şimdi demoyu izleyin ve kapıdan çıkın radardaki yıldıza gidin kapıdan girin. Okulda kavga ettiğimiz zaman ya da yaramazlık yapınca büyükler bizi yakalıyor.
Uykumuz geldiği zaman odamıza ya da ilerleyen bölümlerde satın aldığımız binalarda şekerleyebiliriz.
This is Your School
Şimdi yıldıza gidin ve herife para verin ve sonrada dolabını kırın (artık önünde kırmızı olan bütün dolapları kırabiliyoruz) ne gösteriliyorsa onu yapın şimdide çöp tenekesine saklanın ve işaret geldiğinde oradanda çıkın ve tekrar yıldıza gidin ve kızla konuşun ve tekrar yıldıza gidin sonrada orada bulunan adamı dövün ve çikolataları geri alın sonrada . Şimdi Gary’i takipJonları kıza geri verin ve olacakları izleyin edin ve kafeteryaya gelin şimdi zil çalacak hemen sınıfınıza gidin Jderse geç kalmayın
Chemistry 1 (Kimya)
Altta görünen tuşlara basın ve dersi geçin şimdi fire crackers yapabiliyoruz.
Bu silah yapma dersidir ilk 3 ders boyunca değişik şeyler icat ediyoruz ama 4.-5. dersler extra olarak bir şeyler ilave ediyor. (daha fazla cephane kotası gibi)
The Setup
Şimdi demoyu izleyin şimdi hemen kaçan adamı kovalamaya başlayın ve ilk yerde O ile atlayın sonra X ile koşmaya başlayın sakın adamın izini kaybetmeyin bazı yerlerde dövüşüyoruz oralardandan geçin ve en sonunda adamın yanına gelin bize sapanta ile ateş ediyor yerdeki nesneleri üçgen ile alın ve ona nişan alarak sağlığının bitmesini sağlayın işi bitince sapanımız oluyor.
Şimdi hemen derse gidin
English 1 (İngilizce)
Jİşte size kopya
3: MEW OWL WOE LOW MOW OWE ELM
4: WELL MOLE MEOW MOLL MEWL
5: MELLOW
Basic Apologies
İngilizce güzel konuşma dersidir bu ders sayesinde bazı şeyleri kavga değilde konuşarak halledebiliriz.
Şimdi sınıftan çıkın Russel yine geliyor bu sefer para almadan yırtıyoruz çükü İngilizce güzel konuşma dersidir her geçtiğimiz dersten özellik alıyoruz.
Şimdi hemen yıldıza tekrar gidin.
Slingshot
Şimdi Gary’i takip edin ve eski okul otobüsüne gelin sapanınız ile bütün camları indirin ve tekrar Gary’nin peşine düşün şimdi futbol sahasına geldik. Orada hemen sol taraftaki ağaca çıkın ve sapan ile nişan alarak bütün antrenman yapanları indirin sonrada derse gidin.
Art 1 (Resim)
Bu en kolay derstir tehlikeli işaretlere değmeden kaleminizi resim üzerinde hareket ettirin belli bir %’liği geçince dersi tamamlıyoruz ve kızları öptüğümüz zaman enerjimiz %25 doluyor. Fakat kızlara çiçek yada çikolata vermemiz lazım.
Save Algie
Şimdi hemen sarı noktaya gidin ve Algie’yi alın. Algie’nin çok fena tuvaleti gelmiş fakat gidemiyor çünkü dışarıda dayak yiyecektir. Algie’nin sağlığı bitmeden ve zaman bitmeden onu gösterilen yere götürün ama olayın içinde biraz kavga etmemiz gerekiyor tabii ki. Algie kurtulunca Jderse geç kalmayın yakarım
GYM 1 (Beden Eğitimi)
Şimdi hemen aşağı inin ve kıyafetlerinizi giyin. Bu derste yeni hareketler öğreniyoruz şimdi ekranda çıkan tuşları uygulayın ve yeni hareketleri yapın dersi bitirince bu hareketleri her yerde kullanabiliyoruz.
(Take the packet from go to Beatrice)
X’e gelin fakat bir ara görev yapmak zorundayız. Mavi X’ler ara görevlerdir bunları ister yaparız ister yapmayız bize kalmış. Şimdi yapmak zorundayız, öğrenciden paketi alın ve radarda çıkan mavi X’e götürün. Beatrice’e paket vermek istiyor ama kendi gidemiyor bizi ). Şimdi görevimize geri dönelim.Jçağırıyor (ne iş acaba
A Little Help 1
Şimdi Gary ve Peter ile X’e yani eski okul otobüsüne gidin. Otobüsün kapsını açın ve içeri girin şimdi Hobo bizden bir Transistor yani radyo benzeri bir şey istiyor. X’e gidin isteneni alın ve yenide Hobo yani X’e geri dönün. Bize bir hareket öğretiyor. UPGRADES bölümünde Hobo Moves yazan yerde bulabiliriz bu hareketi. Hareketin adı Uppercut.
Not: kolaylık ve öğrenmek amaçlı olduğu için ilk Transistor’u bulmamız istendi ama bundan sonra söylenmeyecektir kendimiz bulmak zorundayız. Her bulduğumuz Transistor’u Hobo’ya getirip yeni hareketler öğrenebiliriz. Ben size bu meretlerin yerini bazı görevlerde söylerim. Zaten görevlerde ilerledikçe bunları görüyoruz ama dikkatsizlik olurda göremezsiniz diye ben size belirtmeyi doğru buldum.
Şimdi yatağa.
Defend Bucky
Hemen X’e gidin, fakat hızlı olun Bucky’nin sağlığı azalıyor. X’e varınca birindn sopa olmak üzere 2 kişinin Bucky’i dövdüğünü görüyoruz. Şimdi bu 2 kişiyi halledin. Eğer sopası olana yaklaşıp üçgene basarsanız. Altta üçgen tuşu görünmeye başlayacak ve hızlı hızlı basmamızı isteyecektir, eğer basabilirseniz sopasını alabiliriz. 2 kişiyi hallettikten sonra X’e doğru gitmeye devam edin. Fakat rahat bırakmayacaklarını unutmayın. X’e varın Bucky çekmeden bir şey alıyor. Sonra tekrar X’e geri dönün. Kapıya gelin açmaya çalışın ama kilitli. Tam bu sırada Hobo gelip kapıyı açıyor. Şimdi para almıyoruz ama bir Skateboard sahibi oluyoruz istediğimiz zaman kullanabiliriz ve yakalanınca sapanta gibi bu’da kaybolmuyor.
Hemen derse.
Chemistry 2
Değişen bir şey yok tekrar altta görünen tuşlara dikdörtgenin içine geldiği anda basın okadar. Bunuda yapınca artık Stink Bomb yapabiliyoruz bir nevi gaz bombası. (Biliyosunuz bunları odamızdaki Chemistry Set yardımıyla yapıyoruz.)
That Bitch
Şimdi eğer Stink Bomb varsa görev daha kısa sürer ama eğer yok ise Extradan gidip birtane almalıyız. Şimdi direkt X’e gidin ve dolaba gelin dolabı pick ile kurup içine bombayı sallayın. X’e

gelin.
Geliş o Jgeliş olacakları izleyin
Ders vaktiiiiiiiiiiiiiiiii!
English 2
3: FIG FIT SIT HIS HIT IFS ITS
4: FIGS FITS FISH FIST SIGH SIFT HITS GIFT
GIST THIS
5: FIGHT GIFTS SHIFT SIGHT
6: FIGHTS
Improved Taunting
The Candidate
Şimdi göreve başlayın ve hemen merdivenlerden çıkıp radardaki üçgene gelin (gelince X’e dönüşecek). Şimdi Super Slingshot sahibi oluyoruz. Bu diğer sapantadan daha farklı çünkü dürbünü var. Şimdi bununa Ernest’i aşağılamaya gelen herkesi indireceğiz. 1 vuruşta gidiyorlar. Ernest’in ses sitemini yok etmeyin o zamanda görevi kaybederiz. Düşmanlar aşağıda, sağ 2 balkon, sol 2 balkon, karşımızdaki balkon ve sahnede çıkıyorlar. Hepsini indirin fakat Ernest’in sağlığı boşalmadan. Görev başarıyla tamamlanınca Super Slingshot diğer ezik silahımızın yerine ebediyen geçiyor.
Dersssssssssssssss! Hayır, bu sefer değil. Çünkü cadılar bayramı geldi ders yapılmıyor. Görevleri yapın ya da yan görevleri yapın, dolap kırın içini boşaltın, adam Bu bizim için boş zamanJdövün. Yani öğrenci olduğunuzu hatırlayın demektir istediğinizi yapın yada görevlere devam edin
Halloween
Şimdi odamızdaki dolabımızdan görevi alıyoruz. Cadılar bayramı olduğu için garip bir kıyafet giydik. Etrafımızda değişik kıyafetli birçok kişi var. Şimdi dışarı çıkın. Burada 5 tane yan görev yapmak zorundayız hadi başlayalım.
Slap Student With R16;’Kick Me’’ Sign: Görevi alın ve elinizdeki kağıdı herhangi birinin arkasına yaklaşarak L1+kare yardımıyla yapıştırın. Biraz sonra herkes onu dövmeye başlıyor çünkü Jarkasında bana vurun yazıyor
Throw Egg 3 Student: Bize verilen yumurtaları 3 farklı öğrenciye atın.
Trip 1 Student With Marbles: Bize verilen bilyeleri 1 öğrenciye atın ve düşmesini sağlayın.
Cause 3 Students to İtch: 3 öğrenciye bize verilen kaşındırıcı tozunu atın.
Light Volcano 4000 Near Some Students: Bize verilen havaiyi fişeği birkaç öğrencinin olduğu yerde çalıştırın.
The Big Prank
Şimdi Gary köpek ile uğraşırken onu engellemeye çalışanı halledin. Tabi o Gary’nin sağlığını halletmeden. Sonra dostumuz o köpeğe bir şey yediriyor ve köpeğin pisliğini alıp torbaya koyuyor. Şimdi torba elimizde, hemen X’e gidin. Eğer torbayı düşürürseniz üçgen yardımı ile alın. Şimdi torbayı hedefe koyun ve hemen yangın alarmını çalıştırın. Olacakları seyredin ve topukları yağlayın kaçmaya başlayın hemen sıcacık yatağınıza gidin. Bu arada aldığımız Red Ninja Outfit’i söylemiyorum bile, kostümlerimizin arasında bulabilirz.
Help Gary
Gary’i takip edin. Biraz ilerledikten sonra önümüzü 3 kişi kesiyor. Şimdi bunları halledin ve X’e gelin içeri girin. Şimdi tekrar X’e gelin üçgene basın ve X’e doğru gidin. Şimdi gene bir düğmeye basmalıyız fakat bunun etrafı sarılı. Şimdi çökmüş olan yerden atlayıp içeri girin düğmeye basın ve çıkınca tekrar X’e gelin. Şimdikine hiç giremiyoruz ama ateş edebilmek için cam kırılmış. Yerden bir taş alın ve düğmeye atın yada sapan ile deneyin oluyorsa öle yapın ben denemedim. Şimdi geldiğimiz yerde düğmeyi elektrik telleri yüzünden elleyemiyoruz. Hemen Gary’nin olduğu yerdeki düğmeye basın ve tellerin altından geçebilmek için yamulmuş yere gelin R3 yardımıyla geçin ve düğmeye basıp çıkın. Şimdi geldiğimiz yerdeki bütün balkabaklarını yok edin gizi açın. Şimdi bal kabağı şapkası açıldı ve hemen oradaki Transistor’u alın. Şimdi duvarda bulunan yangın söndürme tüpünü alıp ateşi söndürün ve X’e gidin.
Boss: Russell
Bununla vakit kaybetmeyin hemen gelin ve vurmaya başlayın ağzını yüzünü kırın ama uzaklaşmayın o zaman peşimizden koşturuyor ve yakaladığında hiçte iyi anlar yaşamıyoruz. eğer yenilirseniz tekrar Boss dövüşünden başlıyoruz. Şimdi Gary bizi satıyor ve bizde Russell ile arkadaşlık kuruyoruz. Artık beyaz üniformalılar bize saldırmıyor ve en sağlam kişiliklerin bu insanlar olduğunu görüyoruz.
Chapter 2: Rich Kid Blue

Bölüm 2: Mavi Zengin Çocuk
Hattrick vs Galloway
Şimdi bize gösterilen yerlerde şişeleri aramaya başlayın.
Kafeterya: Mutfağın içinde küçük odada.
Ödül Sergisi Dolabı: Dolabın içinde camları kırın ve alın.
Tuvalet: 3. kabinden alın. X’e geri dönün. Şimdi Camera sahibi olduk..
Şimdi derse gidin.
Art 2
Değişen bir şey yok tuzaklara değmeden resmi tamamlayın. Artık kızları öpünce enerjimiz %50 doluyor.
Last Minute Shopping
Şimdi zaman başlıyor, X’e gidip bisiklete binin ve istenilen yerlere doğru yola çıkın. Bütün istenilenleri alın ve okula dönmek için B harfine gelin üçgene basıp otobüse binin ve okula gidin. Hemen X’e gelip görevi bitirin.
GYM 2
Şimdi Dodgeball oyunun oynuyoruz. Tuşlar veriliyor anlatabileceğim bir şey yok rakiplerimizi yenmeliyiz. Eğer başarırsak sapanımız güçleniyor.

A Little Help 2
Hobo’ya (Radarda R16;’H’’ olarak çıkıyor) gidin ve Transistor’u verin ve yeni hareket öğrenin.
Leg Sweep Hobo Moves bölümüne eklendi.
Character Sheets
Şimdi X’lere gidin ve orada üstünde kırmızı ok bulunan kurbanları halledin. Ama biryerde çok garip bir şey oluyor. Burada söyleyemem işte orada 5 saniye içinde yerden kalkmalısınız. BununJkendiniz görün içinde üçgene hızlı hızlı basmalısınız. Her şeyi toplayınca X’e geri dönün.
The Diary
Şimdi yukarı üçgen gösteren yere gidin ve yukarıya tırmanın. X’e gidin kapıyı açmayı deneyin ama kilitli. Sonrada diğerine gidin içeri gidin ve masansın yanına gelip üçgene Jbasın. Sonrada X’e geri dönün sonrada yatağa ve kalkıncada derse
Shop 1 (Dükkan)
Bu kolay bir ders. Ekranda görünen tuşlara basın ve dersi kolayca geçin.
Şimdi Basic BMX’i radarda kilit olan yerde bulabiliriz.
Arkadaşlar şimdigörevlerden uzak durup Prep Challange bölümüne gidelim. Kırmızı noktaya gelin ve üçgene basın. Şimdi 3 el boks maçımız var. Tuşlar bize veriliyor. Onları kullanarak rakiplerinizi Knonck Out yani nakavt edin ve sürpriz ödülü alın.
Chad: 2
Justin: 3
Parker: 2 roundda nakavt ettim.
Ödülümüzü gördük. Yeni bir ev sahibi olduk. Artık buradada save edebiliriz. Şimdi derse gidin
Photograpy 1 (Fotoğraf)
Şimdi X’lere gidin ve bayrakların resmini çekin. Evet bukadar basit sonrada sınıfa geri dönün. Dersi geçtik ama Start’a basınca yeni bir mönü eklendiğine gördük. Burada çektiğimiz fotoğrafları kaydedip görebiliyoruz.
Şimdi radarda kazak işareti olan yere gidin ve Aquaberry Sweater alın. Sonrada The Eggs görevine geri dönün.
The Eggs
Şimdi X’e gidin. Demoda 3 kişi ile konuşuyoruz bunlar görevi alırken konuştuğumuz kişiler. Sonra Gary geliyor ve bir şeyler söylüyor sonrada kavga çıkıyor şimdi herkesi halledin. Sonrada ilerleyin ve ana kapının yanına gelin. Biri kapıyla uğraşıyor diğeride arkamızdan geliyor. Arkamızdan gelenin üstünde ok var onu halledin anahtarı alın ve dışarı çıkın görevi bitirin. Yatağınıza gidip biraz kestirin
Movie Tickets
Şimdi burada kızın bilet alması için sırayı boşaltıyoruz. Orada bulunan bisikleti alın biraz uzaklaşın ve atlayın sonrada. Diğer kişiye geçin. Şimdi gene o şişman bombaya çikolata verin ve elinden tutup X’e kadar yürüyün ve öpün. Şimdi ondanda kurtulduk. Son olarak gene sıraya gelin ama şimdiki kendiliğinden kaçıyor bizde görevi tamamlamış oluyoruz.
Ders Vakti
Chemistry 3
Değişen bir şey yok gene tuşlara dikdörtgenin içinde basıyoruz fakat bu daha uzun sürüyor. Bitirince Itching Powder yapabiliyoruz.
English 3
3: ELM LEI LIE MIL
4: ELMS MISS MISE MESS MILE ISLE SEMI SLIM
LIME LESS LEIS LIES
5: MILES ISLES SLIMS SMILE SLIME LIMEs
6: SMILES SLIMES
Prefecct and Tcachcr Apologics
Carnival Date
Şimdi zaman başladı hemen X’e gidin. Şimdi mavi noktadan bir bilet alıp içeri girin. Şimdi kız 10 tane bilet kazanmamızı istiyor. Etraftaki çeşitli oyunları oynayıp 10 tane bile kazanın. Biletler hal olunca. X’e gidin ve Pinky için 1 ayuncak ayı alın sonrada görevi bitirin.
Artık yatağa gidebiliriz.
Unutmadan söyleyeyim Jimmy yüzebiliyor.
Ve
$ işareti olan yerler extra para kazanmamız için yapılmıştır eğer para sorununuz olursa o görevleri yapabilirsiniz.
Art 3
Değişen bir şey yok. %75 öpücük bonusu kazanıyoruz. Kızlar bizi öpünce enerjimiz %75 doluyor.
GYM 3
Şimdi yeni hareketler öğreniyoruz. Takedown knee strike hareketini öğreneceğiz ve rakibimizi öğrendiğimiz hareketlerle yeneceğiz. Eğer başarırsak artık hareketlere sonsuza kadar sahibiz demektir.
Race The Vale
Şimdi hemen bisiklete binin ve X’e gidin. Burada bir bisiklet yarışı var. R1 ile sağ, L1 ile sol tarafa vurabiliyoruz ama bence hiç uğraşmayın direkt mavi ışıklardan gidin yarış acayip kolay. 1 kerede geçebiliriz.
Panty Raid
Şimdi direkt X’e gidin ve Girls Dorm’a girin. Şimdi yapmamız gereken X’lerin olduğu odalara girip belirtilenleri toplayın ama odaları dolaşan bakıcı kadına gözükmeyin yoksa sizi dışarı çıkarıyor ve tekrar girmek zorunda kalıyoruz ama aldıklarımız gitmiyor. Her şeyi toplayınca çok seri bir şekilde kaçıp X’e gidin. Çünkü küçük kızlardan biri yangın alarmını çekiyor ve nerdeyse bütün okul peşimize düşüyor. X’e ulaşınca aldıklarımızı GYM hocamıza veriyoruz ama bizi kovalamaya devam ediyorlar. Artık yatağa doğru bir maraton yapmalıyız.
Shop 2
Değişen bir şey yok gene ekranda görünen tuşlara basınca bu derside kolaylıkla geçiyoruz ve Retro BMX’i açıyoruz.
Photography 2
Şimdi 3 öğrencinin fotoğrafını çekin ve sınıfa geri dönün. Benim 1 dakikamı bile almadı. Artık Start mönüsünden Yearbook Photos mönüsünü görebiliriz. Buraya resmini çektiğimiz öğrencilerin resimleri kaydoluyor. Eğer herkesin resmini çekerseniz özel bir Outfit geliyor ama Gary’nin resmini alamıyoruz çünkü onunla ancak oyunun sonunda karşılaşıyoruz ve zaten o zamanda resim otomatik olarak geliyor. Kendi resmimiz ve Russell’in resmi otomatik olarak eklenmiş durumdadır.
Ben görev yapmayıp öğrencilerin fotoğraflarını çektim. Onun için şimdiki dersi anlatacağım yani görevi değil.
Chemistry 4
Değişen bir şey yok. Bu derside tamamlayınca Chemistry Set full fire crackers, stink bomb ve itching powder veriyor.
English 4
3: RAN RAY ANY ARC NAY NOR CON CAN
CAR CAY COY OAR YON
4: ORCA CYAN CORN YARN RACY ROAN NARY
5: CORNY RAYON CARNY CRONY ACORN
6: CRAYON
Advanced Taunting
Beach Rumble
Şimdi X’e gidin ve kavga etmeye başlayın. Herkesi kırın geçirin en sonunda üstünde ok işareti olan gelince onuda indirin ondan çıkanı alın ve görevi bitirin. Fakat bunları arkadaşımız gebermeden yapın.
Tad’s House
Şimdi doğru X’e gidin. X’e gelince Russell’in sağlığını görüyoruz. Şimdi kapıyı açın içeri girin. Açık olan her pencereden içeriye yumurta atın fakat bizi rahat bırakmıyorlar, saldırıyorlar ama rapid öküz Russell sağlam adam bırakmıyor ona hiç bakmayın kimse indiremez onu siz işinize bakın. Yok et diye bağıran bir adam ne kadar uysal olabilirki.
Tüm pencereler tamamlanınca bölgeden çıkın ve görevi bitirin ve yatağınıza gidin.
Art 4
Değişen bir şey yok dersi bitirince %100 öpücük bonusu alıyoruz.
GYM 4
Dodgeball oynuyoruz. Fakat bu rakipler biraz daha zor. Anlatabileceğim bir şey yok sadece topu onlara kaptırmayın çok kötü oluyor. Bitirince sapantamızı daha güçlü atabiliyoruz.
Weed Killer
Şimdi X’e gidin. Berber dükkânına geldik. Şimdi saçlarımız için bir model bulalım. Dilediğinizi seçebilirsiniz ve sonra yine X’e gidin. bazen R16;’X’e git X’e git diyorsun ama sölemesi kolay gitmesi zor biliyormusun’’ diye sölediğinizi duyar gibi oluyorum. Ama unutmayın o X’lere bende gidiyorum yoksa nasıl yazarım çözümü. Neyse kapıyı açın içeri girin ve Bif ileJdevam edelim. X’e gelince konuşun. Bize kapıyı açıyor. Şimdi yukarıda bulunan X’e kadar gelin. Bize gösterilen zehir silahını alın ve büyük çiçeğe sıkmaya başlayın. Enerjisi bitip çiçek pörsünce 2 kişi geliyor onları halledin ve camı kırarak çıkın ve sonrada bulabildiğiniz en güzel pres yağı ile topuklarınızı yağlayıp oradan kaçın çünkü çok kötü dalıyorlar. Artık yatağımızda güzel bir uyu çekebiliriz.
Shop 3
Değişen bir şey ekranda görünen tuşlara basıyoruz ve Green BMX’i açıyoruz.
Boxing Challange
Şimdi X’e gidelim.
Evet işte büyük versus!!!!
Jimy Hopkins vs Bif Taylor. Arkadaşlar boks maçı yapıyoruz ve tuşları biliyorsunuz bir şey anlatmama gerek yok onu yenin. İşimiz bitmedi şimdide Derby adındaki o adamıda indirmeliyiz ama bu boks maçı şeklinde değil. Etraftakileri halledin ve Derby’nin yanına gidip derbiye hazırlanın.
Boss: Derby
Sağlığı yukarıda çıkıyor gidin ve seri şekilde vurmaya başlayın. Bazen Derby’e yardım için adamlar geliyor onlarıda indirin ve Derby’e vurmaya devam edin. Çok kolay şekilde yere yıkılıyor ve görevi bitiriyoruz. Bana kalırsa Russell daha zordu.
Chapter 3: Love Makes The World Go Around
Bölüm 3: Aşık Olmak Dünyayı Döndürür
Eveeet dışarıda kar yağıyor bazı yerlerden kar topu alıp atabiliyoruz. Kartopu isterseniz kenarlara köşelere gelin ve üçgene basın. Şimdi hemen derse girin.
Chemistry 5
Değişen bir şey yok ama bu çok zor olmuş, eğer bunuda bitirirsek Chemisty Set sınırsız oluyor. Artık bu ders bitti. Chemistry dersine girsekte girmesekte bi fayda etmiyor ve radarda çan gri renkte görünüyor.
English 5
3: AGE RED ARE RAG EAR DAG GAD GAG
RAD EGG
4: AGED DARE DREG DRAG GAGE RAGE DEAR READ EGAD GEAR
5: RAGED GRADE
6: DAGGER RAGGED
Police Apologies
Bu derstende kurtulduk artık.
Cook’s Crush
Önce dışarıa çıkmadan buradaki eşyayı alalım. X’e geldik ama kapının önünde 2 öğretmen var hemen yangın alarmını çekin ve koşmaya başlayın kurtuluncada gidip odaya girin ve eşyayı alıp çıkın. Parfüm şişesi tamam. Şimdi radarda sol tarafta kalan X’e gidin. ok işareti birini gösteriyor. Ona gelin L1+O yaparak çikolata paketini alın (eğer çikolatanız varsa buna gerek yok zaten radarda çıkmıyor). Sonra son kalan X’e gidin. Çöp tenekesine vurun ve içinden çıkanı alın sonra X’e doğru geri dönün.
Jealous Johnny
Şimdi X’e gidin ve Lola ve Gord’un resimlerini anlattığın pozisyonlarda çekin.
El ele gezerken
Öpüşürlerken
Gord Lola’ya çiçek verirken.
Ama görünmeyin yoksa o hareketlerin hiçbirini yapmıyorlar. İşiniz bitince X’e geri dönün.
Bait
Şimdi kenarıda duran bisikleti alın ve X’e gidin. Şimdi gidip Gord’a birtane vurun ve sizi takip etmesini sağlayın sizde o arada X’e doğru gidin. X’e varınca içeri giriyoruz ve hemen sapanımızı çıkartıp üzerlerinde ok olanları indiriyoruz ve görevi bitiriyoruz. Ayrıca artık buraya bisikletimiz ile birlikte gelip, bisiklet ile yaptığımız kilometreyi arttırabiliriz. Bisiklet ile belli bir kilometreyi aşınca yeni bir kıyafet geliyor.
Wrong Part of Town
Şimdi X’e gidin. Oradaki 2 kişiyi dövün ama yeşilli olan hariç. Sonra yine X’e gidin. Şimdi biz bisikletin arkasındayız ve nişan almamız için sapantanın dürbünü açılmış durumda. Arkamızdan gelenleri indirin ve inmemeye çalışın. Bu uzun maraton bitince Algie ile Ernest’in yanına gidin.
Christmas is Here
X’e gidin ve görevi başlatın işte bukadar. Yeni bir elbise aldık. Herkes kıyafetimize gülüyor.
Nerd Challenge
Şimdi burada bizden Con Suma oyununu oynayarak Fatty’i yenmemiz isteniyor. En yüksek puanı yapmalıyız. Liste karşımıza çıkıyor. İlk sıradakiler bize puan verir. 2. sıradakiler puanlarımızı azaltır. 3. sıradaki direkt hakkımızı götürür. 4. sıradaki ise bizi uzağa fırlatır. Şimdi başlayın ve en yüksek puanı yapın. Yüksek puanı yapınca;
Dinamit atma silahı
Save yeri
Ve
Transistor sahibi oluyoruz.
A Little Help 3
H’ye gidin ve Transistor’u Hobo’ya verin güzel bir hareket daha öğrenin. Heavy Kick açıldı.
Tagging
Şimdi X’e gidin ve bize verilen spray ile duvarlara yazı yazın ama yazıyı Jimmy otomatik olarak yazıyor. 1 yazı yazdıktan sonra spray bitiryor bizde X olan dükkandan spray satın alıp maceraya devam edelim ve bütün X olan yereli boyayın ve görevi bitirin.
Gerassers Challange
Şimdi içeri girip 5 kişiyi dövüyoruz ve buranın sahibi oluyoruz.
Shop 4
Değişen bir şey yok bitirince Blue BMX’i açıyoruz.
Photography 3
Şimdi X’e gidin ve dilenci ya da köpeklerin resmini çekin ve sınıfa geri dönün. Şimdi daha büyük bir fotoğraf albümümüz oldu. (çok lazımmış gibi)
Glass House
Şimdi X’e gidin. orada gitmek üzere olan bir araba var. Hemen skateboard yani kaykayınızı alıp arabanın arkasına tutunun ve araba ile birlikte gidin. Şimdi Hattrick’in evine geldik. Sapantayı çıkarın ve camları indirmeye başlayın. Sağ tarafta bulunan sarı bar dolana kadar devam ettirin. Fakat polislere yakalanmayın.
Lola’s Race
Gene bisiklet yarışı ama bu daha zor ve uzun. Dar yollar var ve rakiplerimiz çok yumruk atıyor. Siz onlarla uğraşamadan yartışa devam edin. Tren yolundan geçerken dikkatli olun ama sadece tren yolu değil heryerde dikkatli olun önümüze ağaçları devirip bizi engellemeye çalışıyorlar. Yarış sonunda Lola’yıda kendimize aşık ediyoruz.
Art 5
Değişen bir şey yok bu da diğer Art dersleri gibi ama çok zor. Bunuda bitirince kızları öpmek için bir şey vermemiz gerekmiyor. Bu derste bitti.
GYM 5
Dodgeball oynuyoruz ama bu rakipler biraz daha zor. Değişen bir şey yok bunları yenmemiz gerek ben 0’a karşı yendim artık bu derste burada bitti.
The Tenements
Şimdi X’e gidin. Transistor’u alın ve pencereden içeriye girin. Burada Lola’nın eşyalarını toplamalıyız. X’lerde eşyalar var onları almalıyız ama bizi dövmek için insanlar geliyor onlarıda dövmeliyiz. Ama bazı yerlerden geçemiyoruz. Çünkü tahta örüp kapamışlar bunları sonra kıracağız, siz sadece eşyaları toplamak için başka yollar arayın. 3 tanesini alınca Norton geliyor ve elinde 1 balyoz var. Nortonun sağlığı yukarıda gözüküyor. Çok kolay bir şekilde yere yıkabiliriz. Uzaktan vurun ya da gidip yumruklayın ama dinamit atmanız daha güvenli olur. Norton’da yere yatınca balyozunu alın ve geçemediğim yerleri yok etmek için kullanın son 2 eşyayıda alıp X’in olduğu yere gelin ve oradan çıkın ve tekrar X’e yani Lola’nın yanına dönün.
Shop 5
Evet değişen bir şey yok. Bitirince Red BMX açılıyor ve bu derstende kurtuluyoruz.
Photography 4
Şimdi 5 tane resim çekmeliyiz.
Okul: Sarı noktanın üzerinde durun ve ana binanın resmini alın.
Sahil: Sarı noktada durun deniz fenerinin resmini alın.
Carnival: Sarı noktada durun Carnival’ın resmini alın.
Köprü: Sarı noktanın üstünde durun şimdide barajın resmini alın. Sonrada baraja gidip transistor’u alın.
Mezarlık: Sarı noktanın üstünde durun ve kilisenin resmini alın.
Bunları yaptıktan sonra X’e yani sınıfınıza geri dönün. Şimdi Digital Camera açıldı artık renkli fotolar alabiliyoruz.
A Little Help 4
5 Hit Combo’yu öğreniyoruz. Seri bir taktiktir dövüşlerde işe yarar.
A Little Help 5
Raounhouse Kick öğreniyoruz ve gerçekten çok kullanışlı.
Şimdi yatağımıza dönelim.
Cook’s Date
Şimdi göreve başlayın ve hemen ağaca çıkıp oturun. Sapantanızı alın ve ateşe hazır olun. Edna (yok edena J ) kimya öğretmeni ile konuşurken öğrenciler onları rezil etmek için geliyorlar. Biz bunu engelliyoruz ve hepsini sapantamız ile avlıyoruz. Edna’nın barı boşalmadan bu işi yapmalıyız. Fakat bar çok çabuk tükeniyor ama çok çabukta doluyor bu yönden biraz kolay bir görev sayılır. Dikkat ederseniz artık yatağa gidin demiyorum. Okadarınıda kendiniz yapın ama dimi
The Rumble
Şimdi hemen bütün bu karışıklıkların içinde X’e gidin ve onu takip etmeye başlayın. O biryerde duruyor bizde oraya gidince 3 kişi ile kavga ediyoruz. Onlarıda yere yıkın. Şimdi demo giriyor demoda Jimmy onlara havalanıyor ama Johnny gelip havamızı söndürüyor. Bizi yerek yıkıyor ama o arada polisler geliyor bizde dahil herkes kaçmaya başlıyor. Bir bisikletin üstündeyiz. Yolu takip ederek ilerleyin biraz yolculuktan sonra bir hurdalığa geliyoruz.

Boss: Johnny
Şimdi Johnny bisiklete binmiş ve elinde sopasıyla bize vurup kaçıyor. Siz onunla uğraşmayın bize yukarıdan ateş edenleri indirin. Bizim arkadaşımız her indirdiğiniz adamların olduğu yerden ilerleyip mıtnakısa kadar geliyor ve mıtnakısı çalıştırıyor. Johnny’de bisiklette olduğu için doğal olarak mıktakısa yapışıyor ve bisikleti bırakıp dövüşmek zorunda kalıyor. Şimdi onu normal tekniklerle istediğiniz gibi yerle bir edebilirsiniz sizin zevkinize kalmış.
Chapter 4: A Healthy Mind in a Healthy Body, & Other Lies
Bölüm 4: Sağlıklı Zihin, Sağlıklı Vücut & Diğer Yalanlar
Eveeeet. Kar kalmamış, her yer yemyeşil, kızlar kısalarını giymişler ve yeni görevler bizi bekliyor. Hiç vakit kaybetmeden görevimize başlayalım bence.
Stronghold Assault
Büyük bir görev sayılır ve eğlenceli. Şimdi üzerinde ok olanı biraz tartaklayın. Amacımız Ernest’in nerde olduğunu öğrenmek. Sağlığı azalınca konuşmaya başlıyor ve söylüyor. Şimdi Hemen X’e gidin. Kapının Şifresini bilen arkadaş geliyor ve şifreyi benden asla alamazsın diyor ama birkaç tane suratına yumruk yiyince ötmeye başlıyor. 1-1-3-8 şifremiz. Bunu elektronik kapıda kullanıyoruz ama biz yazmıyoruz Jimmy otomatik yazıyor. Şimdi içeri girin ve barikatın üstünden atlayarak geçin. Şimdi her yerde bize pusu kurmuş bekliyorlar. Dinamit vb atıyorlar. Siz onlarıda yok edip ilerlemenize bakın. En sonunda Observotery’nin önüne geliyoruz ama birisi makinelıya geçmiş ve değişik bir şey atıyor. Oldukçada sağlığımızı götürüyor. Şimdi bize gösterilen küçük transformer’i yok edelim (bize yukarıdan büyük silahla ateş eden kişinin yanında). Evet o makinenin adı spud cannon’muş. Şimdi o spud cannon’a geçin ve kapıya ateş etmeye başlayın ama pencereden çıkıp bize dinamit atıyorlar ve engelliyorlar onlarıda halledin. Şimdi içeriye giriyoruz. Nerd Respect -100 oldu. Artık Yeşilliler ile düşmanız yani. İçeride Ernest bize tuzak kurmuş ve çok güçlü. Savaş başlayınca Ernest’in yanında ok işaretleri ile gösterilmiş olan 2 makineyi yok edin. Bunları yok etmek için sapanta kullanmalıyız. Ama Ernest hiç rahat vermiyor. 3 kez bu işlemi tekrarlayınca görev bitiyor Nerd Respect %50 oldu. Bu tam olarak düşman olmadığımız anlamına geliyor. Ayrıca harika bir silah sahibi oluyoruz. Spudgun; Ernest’in elinde bize ateş ettiği o güzel silah.
Funhouse Fun
Şimdi X’e gidelim. İçeri girin ve ilerleyin biraz sonra 2 arkadaşımızı 2 kişinin dövdüğünü görüyoruz onları indirin ve masanın üstüne çıkarak kitaba gelin ve üçgene basın merdiven iniyor. Merdivenden tırmanın ve ilerleyin ama orak ile yere vuran makinelere dikkat edin. İlerleyin ve kontrol odasına gelin. Şimdi kontrol bizde. Mavililer gelince orakları kafalarına indirin ve geçmelerini engelleyin. Şimdi dışarı çıkın ve sarı noktaya gelin. (yani en iğrenç bölüme) Labirentteyiz! Şimdi ilk tuşa basın ve 2 kapıyı açın ilerleyin ve tekrar 2 kapının olduğu yere gelin biri açık biri kapalı. Tuşa basın ve kapalı olanı açın açık olanıda kapayın ilerleyin ve Fatty’i bulun. Şimdi sırada Bucky var. Şimdi geri dönün ve kapattığımız kapıya gelin Buck arık bizimle. Şimdi Fatty’i kurtardığımız yere geri dönelim ve oradan ilerleyelim. Kapıyın açın ilerleyin ve normal bir kapı ile karşılaşıncada oradan geçin labirentten çıkın. Şimdi madene geldik! merdivenden çıkın ve bize sataşanı indirin sonrada sağ tarafımızda kalan kalan küçük ekrana gelin üçgene basın ve ilerleyin. Biraz ileride aynısından gene var gene başında bir adam. Adamı indirip gene ekrana gelip üçgene basın şimdi son yere gelin aynı işlemi ordada uygulayın ve aşağı inin kapıdan geçin şimdi yine labirentteyiz ama dolanmıyoruz hemen arkadaşlarmızı bulup sağ taraftaki kapıdan ilerleyin. Perde açılıyor şimdi aşağı inin ve kapıya gelin kapıdan geçip bu iğrenç görevi bitirin. Artık yatağa gidelim yoksa passed out olabiliriz.
Jocks Challenge
Şimdi bu arkadaşlarla dodgeball oynuyoruz rakiplerimiz oldukça zor sayılır ben Yendiğimiz zaman yeni bir save yerine sahipJ0’a karşı yendim oluyoruz.
Photography 5
Şimdi X’e gidiyoruz ve içeri giriyoruz. Oldukça basit bir görev. Fotoğraf makinemizi elimize alıyoruz sergi için konulan insan resimlerini çekiyoruz. Zaten bunlardan tam 7 tane var. Eğer anlatamadı isem şöyle diyeyim. Şişman kadın, yapışık ikizler, dövmeli adam gibi bütün serginin resmini çekin ve sınıfa geri dönün. Ödül olarak Carnivalda +2 bilet yani 2 bilet yerine 4 bilet kazanıyoruz her oyundan + olarakta bu dersten kurtuluyoruz ve yine + olarak bütün derslerden kurtuluyoruz ve yine + olarak (bre sıkıldım) mortar board hat gizlisi açılıyor.
Here’s To You Ms. Philips
Şimdi arkamızdan bize yumurta atanlarla birlikte X’lere gidip istenilenleri zaman dolmadan alıp geri getirin. Anlatılacak başka bir şey yok sadece inmemeye çalışın.
Galloway Away
Şimdi X’e gidiyoruz. Tünellerden geçerek X’leri takip edin ve akıl hastanesine kadar gelin. Şimdi tekrar X’e gidin ve ağaca tırmanıp hastaneye sızın. Şimdi kimseye görünmeyin ve heykelin yanında bulunan küçük aleti yok edin sonrada binanın içine girin. Şimdi kimseye görünmeden X’e gidin ve görevi bitirin.
Paparazzi
Şimdi X’e gidin. Şimdi Mandy’e görünmeden 1 resim çekin ve demodan sonra yine X’e gidin. Şimdi yine merdivenlerden yukarıya tırmanıp içeri girin Banyoda bir resim daha çekin ama çok yaklaşmayın yoksa görünüyoruz. Sonra Mandy’i odasında bir resim çekin ve X’e yani Earnest’e geri dönün.
Defender of The Castle
Şimdi X’e gidin çok güzel bir maceraya hazırlanın. Şimdi Barikatı korumalıyız ama orası hemen yıkılıyor, yani sadece zaman kazandırmak için yapılmış. Şimdi hemen observatory’e geri dönün ve savunmaya başlayın. Hemen Spud Cannon’a geçin ve gelenleri indirmeye başlayın herkes bitince görevde bitiyor.
Nice Outfit
Şimdi X’e gidip maskotu indirin ama çok zorlanacaksınız çünkü affetmiyor dalıyorlar. Ama siz onlara hiç bulaşmayın çıkın ağaca alın sapantayı çat çut indirin. Sonra maskot bizimle kavga etmek için geliyor otomatik olarak havuza gidiyoruz. Şimdi mini boss şeklinde maskotu yeneceğiz. Siz koşturmaya başlarsanız maskotta geliyor hiç rahat bırakmıyor hep kafa vuruyor. Sağlığı yarıya gelince geri çekilip koşup kafa atmaya çalışıyor ama siz bunu sapanta atarak engelleyebilirsiniz. Ama bu hareketi bize kafa atıp belli bir süre hareketsiz bıraktıktan sonra yapıyor, eğer üçgene hızlı basp o vurmadan ayılırsak çekilinde duvara çarpsın çok sağlığı gidiyor ve aynı baş ağrısını o’da çekiyor. Sonra yine vurmaya devam edin ve indirin üniformasınada otomatik olarak sahip oluyoruz.
Discretion Assured
Şimdi X’lerde bulunan Mandy’nin psoterlerini çok hızlı bir şekilde karalıyoruz, çünkü hızlı olmasak birisi gelip yenisin asıyor. Okuldakikler bitince şehirdekileride karalayın. Ama unutmayın hız çok önemli. Burası sırf anlatmakla olmaz birazda sizin becerinize kalmış. Eğer spreyiniz biterse satın alabilirsiniz. Ama ben size anlatmakla olan bir şey anlatayım. Posterleri temizleyen yeşilliyi görürseniz indirin artık sorun olmaktan çıkar. İşiniz bitince X’e geri dönün. Mandy artık bizden hoşlanıyor.
The Big Game
Şimdi üzerimizde maskotun kıyafeti olması lazım. Yani kırmızı inek olan. Şimdi burada L1+X yapın ve altta görünen tuşlara basmaya başlayın. Dans etmeyi öğreniyoruz. İşimiz bitince arkadaşımız bize kapıyı açıyor ve dışarı çıkıyoruz. Biraz ilerleyince bir grup Jock bizden das etmemizi istiyor. Onlara dans edin ve
1. X’e gidin. Arkadaşımız ile konuşun ve topu alın sonrada o top’u X’e götürün. X’e götürmeden önce oradaki bir grupta bizden dans istiyor. İsteneni yapın ve X’e gelin. Unutmadan söyleyeyim topta dinamit var.
Şimdi 2. X’e gelin. Arkadaştan yapıştırıyı alın ve X’lere dökün ama bizi gören herkese dans edin yoksa döverler.
Şimdi 3. X’e gidiyoruz. 3. X haritanın solundaki olsun. Şimdi arkadaşımız ile konuşup bilyeleri alın ve gösterilen yerlere atın bukadar basit.
Son kalan X’e gidin. Şimdi arkadaşımız ile konuşuyoruz ve görevi alıyoruz. Şimdi X’e yani GYM’ye gidin. Ponpon kızlar için dans edin ve X’e doğru devam edin. Şimdi aşağıdaki grupta dans istiyor. İsteneni yapın ve X’e gelip işinizi halledin.
Şimdi yeni bir X geldi. Hemen buraya gidiyoruz ve arkadaşımız ile konuşuyoruz. Bize yapmamız gerekeni söylüyor. Şimdi X’e gidene kadar sizi görenlere dans edin. Sonrada X’e gelin ve üçgene basın, tabeladaki yazı değişti. Şimdi son bölüme geçelim.
Buradaki amacımız Tad’i yenmek. Burada silah kullanamıyoruz. Ama yok etmemiz gereken jocs var ve çok güçlüler yaklaştığımız gibi üstümüze atlıyorlar ve bizi fırlatıyorlar. O’da yetmezmiş gibi bize dinamitli top atan Tad var. Şimdi bu attığı toplardan kaçın ve toplar patlamadan tutup üzerinde kırmızı ok olan adamlara atın ve hepsini yok edin. Şimdi yere düşürdüğümüz kişilerden biri kalkıyor ve Tad ile birlikte uzaklaşıyor. Şimdi yine aynı işlemi devam ettirin yani gelen topları üzerinde kırmızı ok olan jocs’a atın. Ama tek fark olarak arkamızdan koşturan bir joc var. Ona’da bir top atarak halledin ve geride kalanlarıda halledince gene aynı adam kalkıp Tad ile birlikte uzaklaşmaya başlıyorlar. Şimdi aynı işleme devam edelim. Fakat bu sefer bizim yanımıza gelip dövüşmek isteyenler daha fazla yani dikkatli olmalıyız. Herkes bitince Tad’in sağlığı görünüyor onuda bir vuruşta yok edebiliyoruz ve Chapter %’e giriş yapıyoruz.
Chapter 5: The Fall and Rise of Jimmy Hopkins, Aged 15
Bölüm 5: Jimmy Hopkins’in Düşüşü ve Yükselişi, 15 Yaşında
Artık okulun kralı biz olduk kral görevler bizi bekliyor.
(Yav bunun şerefine bi dolap kırayım dedim sonrada yakalandım ama kaçtım birdaha yakalandım kaçamadım beni çim biçmeye götürdüler. İnşallah kimse görmemiştir ne dedikodu çıkar kral çimleri biçiyor diye)
Comik Klepto (Sanırım bu görev Chapter 3’ten beri sırasını bekliyor yapalımda kurtulalım artık)
Şimdi bisikletin üstünde başlıyoruz. Hemen Clepto’yu takip edin ve ona vurarak bisikletten düşürmeye çalışın. Ama şunu söyleyeyim, patikaya girip barajın üstünden geçtiğiniz bir yer var işte tam orda Transistor var onu almayı unutmayın sakın. Şimdi takipe devam edelim hatırlarsanız L1 ve R1 ile vurabiliyoruz. Sağlığı bitince bisikletten düşüyor ve kitabıda düşürüyor. Kitabı alıp X’e geri dönün ve görevi bitirin.
A Little Help 6
Overhead Punch öğreniyoruz. Son hareket ve gerçekten çok kullanışlı. Şimdi Hobo mavi bir ışığın içinde uçmaya başlıyor ve gidiyor.
Şimdi yatağımıza dönelim.
Making A Mark
Şimdi X’e gidelim. Gittikten sonra yeniden çıkan X’e gidelim ve tırmanmaya başlayalım. Şimdi tırmanalım ve sonra biz tırmandıkça ve ilerledikçe çıkan X’lere gidelim. Bunu son X’e gelene kadar sürdürün. Şimdi en son yer boyamamız gereken yer. Orasını boyayın Jimmy aynen böyle yazıyor.
Bullworth Less!! = Bullworth Küçüldü (çok yüksek yer böle bir şehre bakıyım demeye kalkmayın çünkü bakılmıyor, camera bile işlemiyor)
Şimdi aşağı inin ve yazının resmini çekin. Ama sakın düşmeyin yavaşça inin. Aşağı inice resmi çekin ama polisten kurtulmak için o alandan biraz uzaklaşın sonra gelip resmi rahatlıkla alın ve X’e dönün. Şimdi bütün Respect’ler %75 düşüyor ama Townie Recpetc %25 artıyor.
The GYM is Burning
Şimdi hemen içeri girin ve X’e gelip yangın tüpünü alın, sonrada ateşleri söndürüp insanları kurtarmaya başlayın. İlk ateşi söndürünce Gren Ninja Outfit açılıyor. Yangınları söndürürken işleyen zamanıda unutmayın. Herkes kurtulunca Mandy yangını çıkaranın aşağıda olduğunu söylüyor. Şimdi aşağı inip pyromaniac’ı (anlamı= yangın çıkaran) arayın. Tuvaletlere bakın birinde çıkıyordu. Görev bitti Jock Respect %50 oldu. Şimdi her şeyi bizim yaptığımızı sanıyorlar. Bu yangınıda bizim çıkardığımızı sandılar ama öyle değilmiş.
Rats in The Library
Şimdi bunuda bizim yaptığımızı sanıyorlar kütüphane farelerle dolu. Sapantamızı alıp hepsini avlamaya başlayın. Bir tane fare kalmamalı. Bu arada zamanda işliyor. Orada masanın üstüne çıkmış bulunan kadına sakın vurmayın. Eğer vurursanız görev biter ve peşimize büyükler takılıp bizi yakalamaya çalışırlar.
Finding Johhny Vincent
)JYav bu okulda neler oluyor işler çığırından çıktı (ben biliyorumda heyecan olsun diye sölemiyom
Şimdi X’e gidelim ve ağaca tırmanıp tımarhaneye sızalım. Hemen içeri girin ama kimseye görünmemeniz gerektiğini unutmayın. Şimdi Johnny’i buluyoruz ama çıkaramyoruz tekrar X’e gidelim ve kıyafeti alalım. Şimdi doktor kılığına girdik artık rahatça dolaşabiliriz. Şimdi yine X’e gidin ve tuşa basıp kapıyı açın şimdi ise Johnny’i takip edin. Büyükçe bir yere geliyoruz ama kapıların üstelerin parmaklıklar kapanıyor ve oraya tıkılıp kalıyoruz. Şimdi hemen karşınızda olan parmaklığa bakın ve yanına gelip üçgene hızlı hızlı basın parmaklığı kaldırıp geçin ve kapıdan ilerleyin. X’e kadar gidin ve görevi bitirin.
Townies Challange
İçeri girin ve dövüşmeye başlayın fakat bunlar diğer rakiplerden çok daha iyi dövüşüyorlar.
Artyık yeni yatağımızda yatabiliriz.
Revenge on Mr. Burton
Şimdi X’e gidin ve isteneni alın sonra tekrar X’e gidin. Şimndi aldığımızı Zoe’ye veriyoruz. Zoe bizden tuvaletleri yok etmemizi istiyor. X’lere gidip onları yok edin ama zaman ilerleyen bir zaman var. Hepsi bitince Zoe’ye geri dönün. Şimdi hemen orada bulunan küçük makineye binin ve tuvaleti aşağı ittirin, olanları izleyin.
Preppies Vandalized
Şimdi X’e gidelim. 3 arkadaş ile buluştuk biraz konuştuktan sonra bize gitmemiz gereken yeri söyleyecekler. Şimdi hemen oraya gidelim ve içeri girelim. Şimdi kimseye görünmeden yukarı üçgene gidin. Şimdi bir fotoğraf alın ve tekrar X’e gidin. buradanda bir resim alın ve X’e yani boks kulübüne geri dönün.
Go See The Principal
Hiçbirşey yok sadece görevi başlatın ve bitirin.
Busting In Part 1
Şimdi X’e gidelim ve Scooter’e binelim. Şimdi Russel’i takip edin.
Busting In Part 2
Şimdi X’lere giderek tuşlara basın. Ama rahat bırakmıyorlar. İlk tuşa bastıktan sonra R3 ile eğilip uzun siyah makinenin altından geçin ve adamları halledin. Ve gidip tuşa basın. Sonrada yeniden X’e gidin. Yine tuşa basın ve yine X’e gidin. Sonra bir X daha çıkıyor oraya gidip tuşa basın ve tren yolu makasını değişirin ve X’e gidin. Şimdi tuşa basın ve tekrar X’e gidin (diyecek başka bir şey bulamıyorum artık X’e gidinden başka) şimdi zoe onları oyalarken sizde hemen X’e gitmeye devam edin. Şimdi oradakileri dövün ve üzerinde sarı ok olandan card anahtarı alın. Şimdi içeri girin ve sol taraftan ilerleyin artık çok zorlu bir yol bizi bekliyor. Anlatacağım bişey yok aşağı doğru gitmeye başlayın. En alt kata geldiğimizde Edgar ile kapışıyoruz. Elimizdeki demir tabakayı koruma kalkanı olarak kullanabiliriz ama sonsuza kadar değil.
Boss: Edgar
Hiçbir fark yok sadece vurun. Ama vurulmamaya dikkat edin. Edgarın sağlığı yarıya gelince kaçmaya başlıyor hemen takip ediyoruz ama duman gelen kapıdan geçemiyoruz biraz bekleyip dumanın gitmesini bekleyin ve sonrada geçin. Şimdi gene Edgar ile kapışıyoruz. Onu burada yenelim ve görevi bitirelim. Townie Respect %100 artıyor.
Cheating Time
Şimdi yukarı üçgene gidin. Şimdi aşağıdakilerin resmini çekin ama zaman bitmeden ve yine X’e gidin. ordanda zaman bitmeden bir resim alın ve hemen mavili çocuğu yani kapıdan çıkanı takip edin. Şimdi hemen oradaki erdivenden çıkıp diğer tarafa atlayın ve Hattirck ile konuşurken bir resim daha çekin sonrada X’e geri dönün.
Smash It Up
Şimdi X’e gidin. Burada Zoe ile iddiaya giriyoruz. Buraya çok zarar vermeliyiz her kişinin ne kadar zarar verdiği yazıyor. Biz Zoe’yi geçmeliyiz. Ne kadar tahrip edebiliyorsanız edin. En çok puan verenler, resmi çektiğimiz yerden sol’a zıplayıp orada bulunan heykellerdir. Hadi şimdi yok edin her şeyi ama Zoe sizi geçmemek şartıyla. Eşitlikte kabul edilmiyor. Ama bunları yaparken işleyen zamanıda unutmayın. Kapının sağ tarafındaki duvarda 19 mezar taşı var onları yok ederseniz yeni bir secret açılıyor.
Complete Mayhem
Eveeeeeeeeeeet. Artık oyunun sonuna geldik. İşte oyunun en güzel görevi. Çok heycanlı Şimdi amacımızıJçok harika çok güzel. Hadi şimdi X’e gidin Russel’i kurtarmak. Fabrikanın içinden ilerleyip Russel’e gelin sonra Russel bizimle konuşup koşmaya başlıyor. Onu takip edin ve Fabrikadan çıkın. Şimdi adam topluyoruz ve okula gidiyoruz. Grup böyle.
Jimmy
Russel
Edgar ve adamları.
Okul kapısındayız kapı kilitli ama Russel kafalama dalıp açıyor. Okul çok kötü bir halde bunu kim yapmış olabilir...
Şimdi X’leri arayın. Ama Russel’in sağlığı görünür oldu yani Russel inmemeli. Zaten kimse indiremez onu.
GYM: Herkesi indirin ve oradan çıkın.
Preps House: Bu mavili çocuklarıda indirelim. Buradanda çıkın.
Library: evet buradaki jocks’uda indirelim ve çıkalım.
Şimdi son kalan X’e gidin yani
Girls Dorm: Greaser’lkeride indirin ve çıkın. Lider buradada değil.
Yeni bir X geldi hemen oraya fırlayın.
Ders Binası: Edgar hepsini halletmiş. Şimdi bir Authority gelip bütün silahlarımızı alıyor ama Russel geliyor ve onları korkutup peşlerine düşüyor ama silahlarımızı geri alamıyoruz. Şimdi Gary’nin peşine düşelim. İlk olarak ince kalastan geçmeliyiz ama Gary bize tuğla atıyor. Biz kalastayken tuğla atarsa hemejn sağa ve ya sola doğru gidin ve kalasa elleriniz ile tutunun. Şimdi karşıya kadar geçin. Gary merdivenden kaçıyor sizde arkasından tırmanın ama ekranda bir tuş görünüyor Gary aşağı bir şeyler yuvarladığında sağa ve ya sola kaçmamız için. Şimdi gene ince Kalas var aynı tekniklere devam edelim. Artık söylemiyorum her yer aynı. Heryerden geçelim en sonunda çanların olduğu bir yere geliyoruz.
Boss: Gary
Şimdi Gary’i istediğimiz tekniklerle dövebiliriz. Sadece sık sık koruma alıyor ama hobo hareketleri burada çok işe yarıyor. Sağlığı azalınca bizi tutup balkondan atmak istiyor ama bizde o arada boş durmayıp ekranda görünen üçgene hızlı hızlı basıyoruz. Sonra dövüştüğümüz yer kırılıp aşağı düşüyoruz. Gene aynı taktiklere devam gene hemen aşağı atmak istiyor gene üçgen hareketi ve son yere düşüyoruz. Artık son yer ve yenme vakti geldi. Sağlığı bitince princepal’ın odasına düşüyoruz. Princepal bağlı demoda onu kurtarıyoruz ve oyun bitiyor. Gary okuldan atılıyor. Zoe bizden hoşlanıyor eğer öğrencilerin tüm resimlerini aldıysak buna Gary’de ekleniyor ve Yearbook Photos tamam oluyor bu tamam olunca Black Ninja Outfit açılıyor ve oyun bitiyor. Şimdi herkesle dostuz kimse bize düşman değil. Artık oyun boş boş devam ediyor görevler yok. İsterseniz secret arayın isterseniz ara görev yapın.
Ama unutmayın gerçek oyuncu hiçbir zaman tam çözüm kullanmaz. Silahlarda geri geliyor tabi.
Chapter 6: Endless Summer. Here you can wrap up losse ends.
Bölüm 6: Sonsuz Yaz. Burada bütün kayıp sonları sarabilirsin

Hiç yorum yok: